suveika

Logo Suveika

 

țesem idei

antropologie culturală,
adaptată mediului de afaceri 

Cine suntem

 

Suveica

Suveika oferă servicii de consultaţă în business, folosind metodele antropologiei culturale, adaptate mediului de afaceri din România. Noi putem să vă ajutăm atunci când alte metode de consultanţă par să fi dat greş.

Metode utilizate

Observaţia participativă

Este tehnica de bază a antropologiei aplicate, cel mai eficient instrument de lucru. Ea permite înţelegerea din interior a oricărei culturi organizaţionale, dincolo de stereotipurile sau prejudecăţile curente.

Interviul

Echipa noastră are abilitatea şi experienţa practică furnizată de sute de ore de teren etnografic, necesară pentru extragerea informaţiei esenţiale care conduce la construcţiei realităţii faptelor.

Focus grup

În cadrul organizaţiilor, focus grupul transmite informaţii de la ansamblul membrilor acestora și permite identificarea şi planificarea situaţiilor de criză.

Ancheta etnografică de teren

Ancheta etnografică de teren are capacitatea de a da naştere unor deep insights bazate pe narativitatea condiţiei umane. Este o artă şi o ştiinţă, concomitent.

Servicii

Comportament clienți

Antropologia organizațiilor

Marketing Insight & Foresight

Cursuri și traininguri

Suveica

Suveica este o piesă de lemn din războiul de ţesut tradiţional, care poartă rostul urzelii pentru a ţese trainic. În folclorul şi imaginarul colectiv românesc, ea este asociată uşurinţei în gândire, libertăţii de mişcare şi capacităţii de a ieşi rapid din situaţii complicate sau de blocaj.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru suveika.ro: prin metodele folosite, experienţa profesională şi umană, vă ajutăm să depăşiţi situaţiile dificile din activitatea dumneavoastră, zonele de incertitudine sau de risc. Suntem eficienţi acolo unde alte metode de consultanţă par să-şi fi atins limitele sau nu dau rezultate. De la explicarea comportamentului clientului la transformare de brand, noi propunem o creştere a profitului prin înţelegerea profundă a realităţii mediului de afaceri, aflat în continuă schimbare.

Clienți și colaboratori

Antropologie culturală pentru mediul de afaceri
Logo Berea Zaganu
Berea Zăganu
groupama
Groupama
Mediapost Hit Mail
Mediapost Hit Mail
McCann Erikson
McCann Erikson
Leroy Merlin logo
Leroy Merlin
Cosmovici și Asociații
Cosmovici și Asociații
Mercedes-Benz
Adrem Invest
Adrem Invest
Lemet
Lemet
Institutul Francez Bucuresti
Institutul Francez
dulce by paula
Dulce by Paula
euroanswer
Euroanswer
Fundatia Calea Victoriei
Fundația Calea Victoriei
dc communication
DC communication
AFB
Logo Auchan

Auchan

open research & strategy
cupFactory
CupFactory
GMP logo
GMP
PAID

Alătură-te echipei Suveika

Suveika se află într-o permanentă căutare a studenţilor şi masteranzilor pasionaţi de ştiinţele sociale, îndeosebi de antropologie şi ştiinţe politice. Oferim stagii de cercetare şi de lucru cu durată variabilă. Noi vă dăm în schimb posibilitatea de a cunoaşte din interior mediul de afaceri şi societatea românească, oportunităţi de carieră în cadrul cu care colaborăm.
Din aplicaţiile pe care le primim, am dori mai ales să aflăm amănunte despre studiile dumneavoastră, experienţe relevante în legătură cu disciplinele enumerate mai sus, experienţe internaţionale, acolo unde există. Orice altceva care să arate că eşti diferit şi meriţi să faci parte dintr-o echipă de consultanţă diferită, la rândul ei.

Contactează-ne

Telefon

+44 0744 238 366

Email

web.suveika@gmail.com

Suntem mereu în căutare de noi provocări!